Ποιοί Είμαστε

Είμαστε ένας δυναμικός Οργανισμός επικεντρωμένος στην απόλυτη υπεροχή στους τομείς της ηλεκτρολογίας και των κατασκευών, του αυτοματισμού κτιρίων, των δικτύων δεδομένων και των συστημάτων ασφαλείας.

Με αφετηρία το 1981, διαθέτουμε ένα αξιοθαύμαστο ιστορικό από επιτυχή έργα κάθε μεγέθους καθώς και ένα εκτενές δίκτυο από ικανοποιημένους πελάτες από κάθε δυνατό κλάδο. Με την πάροδο του χρόνου έχουμε αναπτύξει μια απαράμιλλη εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς λειτουργίας μας, με βάση μια φιλοσοφία που θέτει τον πελάτη και το έργο στο επίκεντρο των αρχών και των πράξεών μας.

Κοιτώντας μπροστά, είμαστε πανέτοιμοι για ένα μέλλον όπου οι πράσινες επιχειρήσεις και η βιωσιμότητα θα ορίζουν τις απαιτήσεις, παράλληλα με την ισορροπημένη συνύπαρξη ανθρώπων, κτιρίων και περιβάλλοντος.

We engineer the future

Το Όραμά μας

Να αποτελέσουμε την πρώτη και τελευταία επιλογή εταιρειών, οργανισμών και ατόμων μεγάλης οικονομικής επιφάνειας σε οποιοδήποτε έργο υψηλών προδιαγραφών και προσδοκιών στους τομείς της ηλεκτρολογίας και των κατασκευών, του αυτοματισμού κτιρίων, των δικτύων δεδομένων και των συστημάτων ασφαλείας.

Τα ευχολόγια δεν αρκούν για να γίνει κανείς η κορυφαία επιλογή του τομέα του. Πιστεύουμε ότι όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών δεν είναι ίδιοι και το αποδεικνύουμε στην πράξη μέσα από την ποιότητα των έργων μας. Και αυτό γιατί ανεξάρτητα από τη φύση και το μέγεθος του έργου πάντα υπάρχουν τρόποι να προσθέσει κανείς σημαντική αξία σε όλα τα στάδια του, από τη σύλληψη έως το σχεδιασμό, την εκτέλεση και την υποστήριξη. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο λειτουργούμε και αυτό ακριβώς είναι που μας διακρίνει.

Η Ιστορία μας

Ήταν 1981 όταν ο ιδρυτής μας Βασίλης Πουλής έδωσε πνοή σε αυτό που επρόκειτο να εξελιχτεί στη σημερινή εταιρεία – αλλά η ιστορία πηγαίνει πιο πίσω. Ως παιδί, ο Βασίλης Πουλής ένιωθε πάντα μια ακαταμάχητη έλξη στο επάγγελμα του ηλεκτρολόγου. Έτσι άρχισε να εργάζεται με καταξιωμένους ηλεκτρολόγους για να μάθει τη δουλειά και τα μυστικά της, αλλά παράλληλα είχε θέσει και υψηλότερους στόχους.

Πολύ σύντομα άρχισε να εργάζεται αυτόνομα προσλαμβάνοντας περισσότερους συνεργάτες στην πορεία καθώς η ποιότητα της δουλειάς του αναγνωρίστηκε από την αγορά. Από την πρώτη μέρα είχε το βλέμμα του στραμμένο στο μέλλον και τις εξελισσόμενες τεχνολογίες, κάτι που έμελλε να αποτελέσει θεμέλιο στη φιλοσοφία της εταιρείας που δημιούργησε.

Μια άλλη προτεραιότητα υπήρξε η διαρκής επέκταση. Ξεκινώντας από συμβατικά οικιακά έργα, η εταιρεία σταδιακά μεταπήδησε σε βιομηχανικούς χώρους, υποσταθμούς μέσης τάσης και εφαρμογές ειδικών απαιτήσεων. Με τον καιρό, και αθροίζοντας συνεχώς εμπειρία και εξειδίκευση, η εταιρεία κατάφερε να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στον τομέα της. Αυτό σε συνδυασμό με τις αναπτυσσόμενες απαιτήσεις που συνόδευαν τις τεχνολογικές εξελίξεις, οδήγησαν αναπόφευκτα στην επέκταση σε συναφείς τομείς. Έτσι μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στις ηλεκτρολογικές κατασκευές και τα έργα, η εταιρεία επεκτάθηκε σε συστήματα ασφαλείας αλλά και ανίχνευση & πρόληψη πυρκαγιάς.

Το 2015, ήρθε η ώρα να αναλάβει η δεύτερη γενιά καθώς τα τρία παιδιά του ιδρυτή πήραν το τιμόνι της επιχείρησης στα χέρια τους. Αυτή η κίνηση συνδυάστηκε με την απόκτηση υπερσύγχρονου εξοπλισμού οπτικών ινών, καθώς και την φιλόδοξη επέκταση στον πολλά υποσχόμενο τομέα του αυτοματισμού κτιρίων.

Αυτή είναι η ιστορία μας μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Βλέπουμε αυτά τα πρώτα χρόνια απλά ως την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης πορείας προς το μέλλον.